În călătorie cu Hello Hotels și REframe

Luna mai a însemnat pentru noi o călătorie în unul dintre cele mai vechi orașe ale României, fosta capitală a Moldovei, acolo unde oamenii sunt simpli dar nu săraci, unde mâncarea nu are așa de mult dichis dar e creată cu iubire, unde dealurile așteaptă salutul călătorului curios și unde misiunea REframe aștepta să fie împlinită.

După ce în martie trăisem experiența unui workshop minunat cu echipa hotelului Continental Forum de la Sibiu, am primit propunerea de-a organiza un workshop pentru echipa Hello Hotels din București pe care am acceptat-o imediat.

După ce ne-am pregătit trusa cu jocuri, am pornit la drum cu autocarul de cartier spre locul care ne aștepta să ne îndeplinim misiunea. Eram nerăbdători. Drumul potența și mai mult starea.

După câteva ore am ajuns la sediul Hotelului Continental Suceava unde urma să aibă loc evenimentul mult așteptat.

Am fost întâmpinați cu multă căldură și ospitalitate de echipa hotelului și am simțit realul ajutor al lui Nicu care imediat ne-a luat în grijă co-creând cu noi spațiul pentru ca REframe să se întâmple.

 

După ce am pregătit terenul creativ, au sosit și participanții, curioși și nerăbdători să începem workshop-ul.

Deodată locul s-a umplut de o trupă de oameni faini, tineri, cu poftă de trăit experiențe creative care să-i crească.

Deși bătuseră și ei țara în lung și lat, energia lor pozitivă ne-a binedispus și am început ”să punem lemne pe focul creativității”.

 

Ideile echipei se nășteau și se transformau în baloane colorate de săpun. Ușor imposibilul pășea în posibil…

A doua zi ne-am trezit de dimineața și ne-am pornit spre locația unde stabilisem să aibă loc jocurile inspirate.

După ce ne-am obișnuit cu coordonatele spațiului am provocat participanții, spiritul lor de colaborare, am pus la încercare încrederea și echilibrul și ne-am amuzat copios învățând.

Au urmat jocuri de colaborare și comunicare neașteptate care le-au adus participanților perspective noi.

Mai apoi au fost câteva jocuri care au permis membriilor echipei un proces de introspecție, s-au ghidat unul pe altul fiind organizați  în perechi și au avut descoperiri individuale.

 

După o porție de seriozitate și profunzime ne-am animat cu un energizer simpatic care ne-a pus sângele în mișcare, a dinamizat echipa și e pus-o în tot felul de situații ”limită”.

Ținem să precizăm că toată lumea a supraviețuit (jocului și soarelui dogoritor).

Au urmat exerciții care au facilitat cunoașterea mai bună, conexiunea și dialogul deschis.

După masă ne-am pus un pic imaginația la lucrat și am găsit sensuri în lucruri abstracte care ne-au lărgit un pic orizontul de cunoaștere, ne-am lăsat mintea să zburde pe câmpuri sucevene.

A doua zi s-a încheiat cu zâmbet, emoție, concluzii de grup valoroase, descoperiri și mai ales cu un apus superb privit dintr-un foișor de lemn, care adăpostea un calm rar întâlnit.

 

A treia zi a însemnat o scurtă excursie la mânăstirea Putna, unde noi  toți am simțit că am primit episodul al doilea al workshop-ului, în sensul spiritual, orchestrat de carisma și vorbele înțelepte ale părintelui, pentru care suntem recunoscători.

Mulțumim frumos pentru participarea și pentru încrederea echipei Hello Hotels!

Mai jos găsiți gândurile participanților pe care au ales să ni le împărtășească.

Ne dorim să ne reîntâlnim cu bucurie și cu idei și mai neastâmpărate.

 

Reprezint echipa Hello Hotels, suntem 13 oameni, am organizat acest teambuilding într-un spațiu mirific, natural, cu lac, verdeață și am avut câteva exerciții minunate care mi-au confirmat mie că suntem cu adevărat o echipă minunată. A fost magnific, ca să folosesc cuvintele trainer-ilor.

Aș recomanda REframe în primul rând pentru că este un exercițiu de suflet în care emoția și-a câștigat locul ei meritat în cadrul echipei.

Sunt convinsă că plecăm de aici mult mai buni

Mihaela Staicu, General Manager

 

Am participat la acest workshop în calitate de coordonator HR, pot spune că a fost deosebit, interesant, interactiv, îl recomand și altor echipe pentru sudarea echipei, pentru a se înțelege unul pe altul mai bine și pentru a funcționa la capacitate maximă.

Diana Barbu, Coordonator HR

 

Pentru mine a fost foarte interesant, m-a ajutat să-mi depășesc limitele mele personale. În urma acestui curs mi-am depășit toate barierele pe care le-am avut.

Mihaela Petcu, Cameristă

 

Experiența a fost deosebită datorită locației și datorită exercițiilor care s-au potrivit nouă echipei.

Aș recomanda workshop-ul pentru stabilirea unui echilibru în echipă, care e foarte greu de atins, și pentru construirea și mobilizarea unei echipe la început de drum, în formare. Exercițiile sunt adecvate pentru acest tip de situație. Mulțumesc!

Sorin Enoiu, Șef Recepție

 

Am avut o experiență foarte frumoasă. Mi-a plăcut echipa și unitatea și faptul că mi s-a demonstrat încă o dată că avem încredere unii în ceilalți cu foarte multe lucruri care nu țin doar de muncă, nu doar de probleme imediate ci și de aspecte pe termen lung.

Cred că ar fi benefic și altor echipe să ia parte la acest workshop pentru că se vor suda mult mai bine.

Anca Strugariu, Sales Manager

 

O experiență plăcută pe care aș recomanda și altor colegi pentru că-ți dă prilejul să-ți învingi și să-ți exprimi sentimente pe care nu le poți manifesta oricând.

Szabo Mihaela, Cameristă

 

A fost o experiență plăcută, m-a făcut să-mi înving barierele fiindcă sunt foarte emotivă.

Neagu Elena, Șef Spălătorie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *