Cum a fost cea mai variată ediție REframe

Cea mai variată ediție din câte au fost până acum,  a XIII-a la număr, am trăit-o împreună în 6 decembrie la București.

Puteam intui încă din perioada de înscriere că va fi ceva cu totul alffel, când am văzut că vom avea participanți din mai multe zone geografice, Mi-a fost mare bucuria să știu că REframe va aduna în aceeași sală, minți creative din Ardeal, Muntenia și Dobrogea. Nu pot să exprim în cuvinte emoția care m-a purtat la această ediție…

Sunt recunoscător că am avut-o pe Raluca Mureșan(co-fondator REframe și fondator Entuziasm.ro) alături de noi, de data aceasta în poziția de participant. De când lucram împreună la workshop ne gândeam: Cum ar fi dacă am participa și noi și am simți pe pielea noastră propriul eveniment? Ea a avut această ocazie. Eu mai aștept un timp până când va fi momentul să ocup un scaun și să interiorizez și eu REframe-ul.

Pe lângă toate acestea am avut și marea satisfacție de-a descoperi că vom avea două cupluri la workshop.  M-a impresionat faptul că oamenii vor să trăiască această experiență împreună. Cred că e foarte important ca cel de lângă tine să înțeleagă cauza metamorfozei tale , dorința de creștere personală ca să fiți pe același drum, chiar dacă în stiluri diferite.

De asemenea REframe a avut pentru prima dată gustări realizate în casă de Ana Chirilov. Pasiunea cu care le-a pregătit și creativitatea cu care le-a oferit celor prezenți la REframe s-a adăugat frumos experienței pe care ne propunem s-o dăruim de fiecare dată participanților.

Îi mulțumesc Irinei Stefănescu(FLUX Training & Consultancy) pentru primirea călduroasă și atitudinea întotdeauna profesionistă.

Mulțumesc Cristinei pentru suprinderile fotografice și lui Petre Vînătoru (de care v-am mai spus) pentru testimonialele realizate.

În promovarea acestei ediții au fost alături de noi Calendar Evenimente, revista CARIERE și Art Out 

Să nu uităm nici minunații parteneri creativi care au copt tot felul de surprize:

Lara Roxana Popa, Teodora Gheorghe, Gabriela Ungur, Cristian-Emanuel Opriș, Simona Paraschivu, Cristina Mureșan-Toth, Geo Barcan, mama mea și unchiul meu(care nu mai e aici dar care a fost un om tare creativ).

Vă invit să vizionați testimonialele oferite de Camelia, Rodica și Ana.

Pentru prima dată am fost filmat (la finalul REframe).

Cuvintele mele din video sunt de ajuns pentru acum și niciodată suficiente pentru a descrie împlinirea trăită cu fiecare REframe, cu fiecare om care pleacă cu răspunsuri, revelații și descoperiri.

Închei acesă ediție cu multă liniște sufletească, cu dorința de-a duce mai departe misiunea REframe și de-a trezi cât mai multe minți creative spre a-și găsi soluții la probleme și scopuri.

 

1

3

4

2

6

5

 

7

9

11

10

12

13

14

15

18

16

17

22

21

19

 

Atmosfera prietenoasă, oameni minunați, totul peste așteptări astăzi la workshopul ‪REframe. Am descoperit cum pot să reinterpretez, să recadrez lucrurile care mi se întamplă, gândurile, acțiunile, să găsesc soluții creative cu ajutorul imaginației și al jocului. Felicitari Vlad Dumitrescu-Petrica și echipei REframe! Pentru mine Duminica aceasta a fost cu rost. Cauți un Sens al exisțentei tale? Folosește-te de instrumentele dinlăuntrul tău, ascultă-le, urmează-le, cu toții suntem ființe creatoare.

Camelia, 30 de ani, product manager

 

Organizarea mi s-a părut brici. De la înscriere până după încheierea workshopului. Mi-a plăcut energia diversificată din sală și faptul că au fost oameni așa de diferiți a contribuit mult la revelațiile avute. Chiar daca am fost diferiți, exercițiile ne-au apropiat, demonstrându-ne că avem multe în comun și că ne putem ajuta reciproc Mi-a plăcut workshopul pentru că oricine, oricât ar zice că nu-i creativ…scoate din el tot ce-i mai bun și îi arată ca de fapt e mai jucauș decât credea și jucându-se își găsește și soluții, noi înțelegeri, noi cadre de a privi lucrurile. Exercițiile de introspectie m-au ajutat să realizez că pot să intru mai profund în mine decat credeam vreodată iar cele de grup mi-au arătat că încă sunt timida :)) Participanții au fost curioși, deschiși, relaxați și au colaborat frumos (cu ei înșiși, dar și cu colegii). S-au împrietenit repede și abia așteptau pauza ca să facem schimb de nr de tel/pagini Facebook

Raluca, 27 de ani, psihoterapeut, co-fondator REframe

 

Cel mai mult m-a surprins ce a scos REframe din mine… plecasem de acasă cu gândul ca eu nu mai am probleme, credințe limitative, că mi le-am cam rezolvat pe toate și că voi lucra pe partea cu scopurile, că niciodată nu strică să mai vezi și altă abordare. Pe masură ce avansam în exerciții am fost surprinsă să descopăr câte mai țin încă în mine și ca încă mai am tendința să văd doar din punctul meu de vedere … mai în joacă, mai în serios, m-a cam zguduit puțin (ceea ce e foarte bine) și m-a făcut să conștientizez că încă mai trebuie să lucrez la solul pentru semințe. De aceea am ajuns la final cu fața aia de … emoționată. Mulțumesc încă o dată pentru experiența oferită!

Rodica, 32 de ani, transition manager

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *