În călătorie cu Hello Hotels și REframe
Luna mai a însemnat pentru noi o călătorie în unul dintre cele mai vechi orașe ale României, fosta capitală a Moldovei, acolo unde oamenii sunt simpli dar nu săraci, unde...
Chiar dacă auzim zilnic cuvântul creativitate el pare a ne rămâne în continuare străin.
Străin în sensul în care nu îl percep ca fiind integrat în structura internă a celor din jur.
La suprafață, creativitatea (a)pare ca un personaj pe care nimeni nu l-a văzut la față dar care e prezent peste tot. De fapt dacă ne uităm în jur așa și este. E mai mult un spirit care însuflețește.
De la periuța de de dinți până la ultima inovație cosmică, totul e o reflecție a potențialului infinit uman.
Câteodată mă întreb de ce refuzăm să deschidem ochiii și să conștientizăm cât de minunată e natura umană care a putut naște atâtea idei? Cum ar fi dacă am putea să contorizăm fiecare idee faină creată de om?
Ce-ar fi dacă am privi cu mai multă deschidere ideea de creativitatea fără să ne punem atâtea bariere?
Odată cu deschiderea ar începe să se nască ideile năstrușnice pe care le-am transforma în opere de artă (în acest caz opera de artă poate fi orice facem și ne împlinește).
Frica că ar putea face ceva incongruent cu ei îi sperie și-i face să dea în spate înainte să acționeze.
Ar fi bine ca creativitatea să derive din personalitatea fiecăruia. Odată ce ne autodescoperim forma creativă începem să ne punem în valoare calitățile într-un mod natural care poate să înflorească.
Haideți să privim creativitatea ca pe o putere magică personală care ne poate purta în orice colț al imaginației și în același timp ne poate ajuta să ne îndeplinim cele mai înalte vise.
Sursă imagine: http://wallpaperswide.com