REframe te invită la un picnic creativ

 

De mult ne doream să aducem jocurile și exercițiile REframe în aer liber, în verde așa că universul a cooperat în acest sens.

Într-o zi ne-am cunoscut cu Ana Maria Mavru în parcul Circului și am povestit câteva ore bune despre proiecte, idei, antreprenoriat și creativitate.

Dintr-una în alta ne-a spus că planul ei este să organizeze picnicuri în această vară pentru oamenii faini care mănâncă sănătos.

Fiindcă și nouă ne place foarte mult să petrecem timp în natură și căutăm să mâncăm cât mai sănătos ne-am gândit că ar fi fain să contribuim și noi cu ceva la acest concept frumos, așa că ne-am alăturat cu ce știm noi să facem mai bine: cu jocurile REframe.

Zis și făcut, așa că noi vă invităm cu mic cu mare în 5 August între 18:30 – 20:30, în Parcul Circului(București), la evenimentul Healthy snacks for social picnic ca să petrecem timp de calitate chiar la firul ierbii.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Tasting and sharing recipes by Bookataria – socializare si degustari, Centrul Comunitar Tei și  Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei.

La picnic vom avea ocazia să încercăm diverse preparate aduse de noi și de ceilalți, să schimbăm rețete, să învățăm despre aperitive și gustări reci sănătoase, să ne cunoaștem și să ne explorăm creativitatea prin exerciții REframe.

Trei reţete gustoase pentru un picnic reuşit vor fi printate pentru a le lua acasă.

Vom avea parte de

***badminton, volei, baloane de săpun
***jocuri de socializare
***Muzică jazzy

Recomandat este să vă aduceți cu voi o paturică și ceva alimente (pe alese: fructe, legume, salate, biscuiti, sucuri, batoane protetice etc) pe care le puteți împărți cu ceilalți.

Pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/127246431214134/

Încrierile le puteți realiza accesând linkul:

http://bit.ly/healthy_snacks_for_social_picnic

 

BOOKATARIA
Promovează un stil de viaţă sănătos.
Călătoria noastră a început cu organizarea de evenimente culinare, care să ne apropie ca oameni şi în acelasi timp să ofere experienţe reuşite pentru cei implicaţi.

Organizator:
Ana Maria Mavru
0720710728

 

Luați-vă prietenii și haideți să ne cunoaștem, să gustăm bunătăți și să ne jucăm creativ la picnic!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *