Ce ți-a plăcut cel mai mult și cum ai descrie workshop-ul REframe?

„Mi-au plăcut testele la care am fost supuși, m-au făcut să-mi folosesc imaginația și le-am simțit ca fiind psihologice, acest lucru dându-le un plus. Se vede că a fost multă muncă în spate. Vă apreciez pentru cunoștințele pe care le dețineți. Am fost pusă în diferite situații și au fost expuse diferite puncte de vedere din partea participanților.”

2 Ioana
Ioana, student

„Mi-a plăcut ideea în sine și potențialul pe care îl prezintă. Aș descrie workshopul ca o idee excelentă, materializată foarte bine. Exercițiile au fost interesante și oamenii dezghețați.”

4 Cristina
Cristina, arhitect

”Cel mai mult mi-a plăcut exersarea creativității proprii și că am auzit perspectivele și creativitatea altor oameni. Workshopul ăsta trebuie făcut! E foarte distractiv și constructiv.”

5 Adrian
Adrian, inginer software

„Cel mai mult mi-a plăcut comunicarea, dezinvoltura, prezentarea mi s-a părut la obiect și aș descrie acest workshop ca fiind crazy.”

7 Ana-Maria
Ana-Maria, scenograf

„Mi-au plăcut oamenii care au participat, deschiderea tuturor, schimbul de idei și stimularea spiritului creativ. Aș descrie acest workshop ca fiind un câștig pentru o viață.”

8 Adriana
 Adriana, IT

„Cel mai mult mi-au plăcut jocurile.
Prezentarea mi s-a părut interesantă. Uitasem cât de des ne folosim imaginația. Acum conștientizez cât e de important să faci un review asupra convingerilor și e fain să descoperi în câte moduri putem găsi soluții la problemele noastre. A fost un timp investit util, în care am învățat multe despre mine.”

9 Alina
Alina, economist

„Cel mai mult mi-au plăcut ideile, provocările care m-au făcut să ies un pic din zona de comfort. Prezentarea a fost foarte plăcută și m-a determinat să mă gândesc la unele aspecte Aș decrie REframe ca fiind o lecție de viață atât profesională cât și privată și de ajutor.”

10 Cristian
Cristian, inginer

„Mi-a plăcut dinamica de grup. Prezentarea aș descri-o intuitivă, organizată, la obiect, clară. Aș descrie workshopul în multe cuvinte și toate bune.”

11 Catalin
Cătălin, profesor & speaker

„Cel mai mult mi-au plăcut exercițiile. Prezentarea a fost naturală, sinceră, cu umor și de la egal la egal. Acest worksop a fost cel mai bun lucru pe care îl puteam face azi.”

12 Diana-Maria
Diana Maria, cântăreață

„Acest workshop m-a ajutat să-mi dau voie să fiu EU. Prezentarea a fost naturală și acest workshop a fost o oportunitate de a mă cunoaște mai bine și de a cunoaște oameni noi.”

13 Ramona
Ramona, avocat

„Mi-a plăcut fluxul de idei, prezentarea a fost caldă și relaxată și aș descrie workshopul cu rază lungă de acțiune, autocunoaștere și dezvoltare personală.”

14 Cristian
Cristian, doctorand filozofie

„Cel mai mult mi-a plăcut că mi-am rezolvat cea mai importantă problemă. Prezentarea a fost minunată, iar acest workshop este un cadru fain unde înveți să-ți rezolvi problemele rezolvându-ți probleme. Sunteți unul din acele evenimente unde mi s-a oferit un cadou experiențial și unde am putut iubi.”

15 Irina
Miruna, terapeut EFT

„Mi-a plăcut prietenia, amuzamentul, sufletul colegilor mei și nu în ultimul rând, încrederea pe care am căpătat-o în mine. Prezentarea a fost plină de entuziasm și m-a făcut să văd și din altă perspectivă viața. Aș descrie workshopul personalizat, incitant, creativ.”

16 Diana-Maria
Diana-Maria, consultant vânzări

„Mi-a plăcut mult căldura (la modul figurat), atât a participanților, cât și a celor 2 călăuze. Acest workshop mi-a întărit dorința de a-mi depăși limitele, de a privi din alte perspective lucrurile.”

18 Andreea Loredana
Andreea-Loredana, inginer construcții

„La acest workshop mi-au plăcut jocurile de cunoaștere, discuțile, modul de dirijare al discuților. Prezentarea a fost interesantă, captivantă. Workshop-ul e atractiv, util, cu o abordare nouă și inovativă.”

19 Carmen
Carmen, profesor

„Cel mai mult mi-au plăcut elementele de autocunoaștere și rezolvarea problemelor, strategiile. Aș  descrie acest REframe ca fiind inovativ, atractiv, deschis și pliabil pe fiecare om, util.”

20 Anca
Anca, profesor învățământ primar

„Cel mai mult mi-au plăcut întrebările. Prezentarea mi s-a părut interesant de neașteptată. Anticipam cu totul altceva. REframe e plin de momente de introspecție.”

22 Diana
Diana, trainer, responsabil formare

„Mi-a plăcut modul de abordare, perspectivele noi de abordare a problemelor și a soluțiilor. Prezentarea a fost coerentă și cursivă. Aș descrie workshop-ul incitant.”

23 Sebastian
Sebastian, manager de proiect

„Mi-a plăcut faptul că am participat la exerciții de stimulare a creativității. Modul cum a fost prezentat REframe a fost coerent, explicativ și stimulativ. Workshop-ul e inovativ, multivalent și interactiv.”

24 Ramona
Ramona, director educativ grădiniță

„Mi-au plăcut abordarea diferită, exercițiile unde trebuia să compunem ceva. Prezentarea mi s-a părut diferită de un training clasic/ tehnic. Aș descrie REframe ca fiind cel mai eficient pentru oamenii mai rigizi, cu dificultăți de comunicare, folosire a creativității.”

25 alexandra
Alexandra, inginer

„Mi-a plăcut că ne-a provocat să lăsăm deoparte postura de adult, să fim sinceri cu privire la temerile personale sau nevoile noastre.Prezentarea fost la obiect, a surprins succint scopul REframe. Workshop-ul e util și benefic celor care vor să descopere posibilități de a găsi soluții la problemele lor.”

26 Alina
Alina, digital marketer

„Cel mai mult mi-au plăcut naturalețea trainer-ului, exercițiile orientate către dezvoltarea personală și faptul că am fost noi. Workshop-ul a fost util și cu oameni faini.”

27 Ruxandra
Ruxandra, HR specialist

„Mi-a plăcut că au fost foarte multe exerciții utile. Prezentarea a fost interactivă. REframe te scoate uneori din zona de comfort însă te ajută să privești problemele din diferite perspective și să găsești soluții diferite.”

28 Oana
Oana, Project manager

„Cel mai mult mi-a plăcut că au fost multe exerciții. M-a surprins încărcătura emoțională a exercițiilor. Prezentarea mi s-a părut faină. M-am simțit comfortabil în prezența celorlalți, într-o atmosferă relaxantă care a contribuit la o abordare nouă, provocatoare de multe ori. Workshop-ul este intens prin exerciții puternice de introspecție, surprinzător prin faptul că multe exerciții se axează pe auto-cunoaștere.”

29 Andreea
Andreea, trainer

„Cel mai mult la acest workshop mi-a placut interacțiunea cu gândirea altora. Prezentarea a fost prietenoasă, documentată și provocatoare. Aș descrie REframe ca pe o ocazie de-a interacționa la nivel profund cu semeni de-ai mei și o cărămidă în edificarea mea.”

Raluca, secretară

raluca-150x150px

“Mi-a plăcut cel mai mult atmosfera de libertate. Prezentarea a fost foarte amplă, am învățat lucruri noi din jocurile aplicate și în același timp a fost relaxantă și plăcută. Foarte tare! Aș descrie acest workshop ca fiind practic și eficient”

Marina, angajată

marina4testimoniale

“Cel mai mult mi-a plăcut că mi-am descoperit teama ascunsă. Prezentarea a fost interesantă și foarte bine organizată. Aș descrie REframe prin ”descoperire de sine” și ”zâmbet”

Tamara, graphic designer

tamara-150x150px

“Cel mai mult mi-a plăcut comunicarea, informația, calitatea ei superioară, mediul prietenos și sinceritatea. Prezentarea a fost profi și eficientă. Aș descrie REframe ca fiind util, un MUST DO”

Raluca, manager PR

raluca-teodorescu-150x150px

“Cel mai mult mi-a plăcut REframe. Cred că fiecare dintre noi trebuie să facă un astfel de workshop. Mai ales pentru elevi. As descrie acest workshop novativ. Trebuie să ajungă super promovat”

Ligia, doctorand

ligia-150x150px

“Cel mai mult am apreciat profesionalismul prezentării, atenția pentru toate detaliile și ineditul, noutatatea și creativitatea exercițiilor propuse. Prezentarea mi s-a părut fabuloasă. Ăsta e cuvântul cel mai potrivit. Am participat la multe workshop-uri pe tema creativității dar e mult peste tot ce am trăit și experimentat. Aș descrie workshop-ul în două cuvinte: altfel și profesionist”

Laura, artist vizual, redactor freelancer

laura4testimoniale

“Atmosfera prietenoasă, oameni minunați, totul peste așteptări astăzi la workshopul REframe. Am descoperit cum pot să reinterpretez, să recadrez lucrurile care mi se întamplă, gândurile, acțiunile, să găsesc soluții creative cu ajutorul imaginației și al jocului. Felicitari Vlad Dumitrescu-Petrica și echipei REframe! Pentru mine Duminica aceasta a fost cu rost. Cauți un Sens al exisțentei tale? Folosește-te de instrumentele dinlăuntrul tău, ascultă-le, urmează-le, cu toții suntem ființe creatoare.”

Camelia, product manager

camelia-150x150px-2

“Organizarea mi s-a părut brici. De la înscriere până după încheierea workshopului. Mi-a plăcut energia diversificată din sală și faptul că au fost oameni așa de diferiți a contribuit mult la revelațiile avute. Chiar daca am fost diferiți, exercițiile ne-au apropiat, demonstrându-ne că avem multe în comun și că ne putem ajuta reciproc Mi-a plăcut workshopul pentru că oricine, oricât ar zice că nu-i creativ…scoate din el tot ce-i mai bun și îi arată ca de fapt e mai jucauș decât credea și jucându-se își găsește și soluții, noi înțelegeri, noi cadre de a privi lucrurile. Exercițiile de introspectie m-au ajutat să realizez că pot să intru mai profund în mine decat credeam vreodată iar cele de grup mi-au arătat că încă sunt timida :)) Participanții au fost curioși, deschiși, relaxați și au colaborat frumos (cu ei înșiși, dar și cu colegii). S-au împrietenit repede și abia așteptau pauza ca să facem schimb de nr de tel/pagini Facebook”

Raluca, psihoterapeut, co-fondator REframe

raluca-150x150-px

“Cel mai mult m-a surprins ce a scos REframe din mine… plecasem de acasă cu gândul ca eu nu mai am probleme, credințe limitative, că mi le-am cam rezolvat pe toate și că voi lucra pe partea cu scopurile, că niciodată nu strică să mai vezi și altă abordare. Pe masură ce avansam în exerciții am fost surprinsă să descopăr câte mai țin încă în mine și ca încă mai am tendința să văd doar din punctul meu de vedere … mai în joacă, mai în serios, m-a cam zguduit puțin (ceea ce e foarte bine) și m-a făcut să conștientizez că încă mai trebuie să lucrez la solul pentru semințe. De aceea am ajuns la final cu fața aia de… emoționată. Mulțumesc încă o dată pentru experiența oferită!”

Rodica, transition manager

rodica-150x150-px