Te-ai prea obișnuit cu ele… Uită-te la ele, Uită-le și REinventează-le!

Dacă mâine când te trezești te uiți ca pentru PRIMA DATĂ la obiecte?
Dar dacă le privești ca și când nu ți se cuvine existența și funcționalitatea lor? Dacă te gândești că FIECARE e rezultatul unei minți creative, care a INVENTAT acel obiect, l-a măsurat, i-a dat volum, culoare, textură și s-a gândit CUM să-l construiască în cel mai optim mod, ca TU să-l folosești și să te bucuri de el.

Poți să începi cu casa ta! Nu e nevoie să-ți arunci privirea departe. Lucrurile pe care le folosești ZILNIC sunt de ajuns pentru ceea ce vreau să faci.
Începe să le pui ÎNTREBĂRI și vezi ce răspunsuri primești.
Tu PATULE, cum ai fost la începuturile tale? Tu MASĂ, oare ce culoare aveai la primele încercări? Tu SĂPUN, cum miroseai la început și ce forme aveai? Întreabă-te ÎN CÂTE MODURI se poate crea un anumit obiect și bucură-te de descoperirile tale. Dacă conștientizezi întrebarea mea și începi să interoghezi lucruri, ai să fii surprins de câtă creativitate este în jurul tău, doar că tu nu-i dai importanță prea mare.


Ce vreau să zic este că acel lucru tabu – CREATIVITATEA (pentru că așa îl percepe majoritatea) este la fel de la îndemână, ca toate celelalte lucruri cu care tu te-ai prea obișnuit. Ea e acolo, chiar dacă nu-i acorzi atenție. Devino conștient de EA întrebându-te: CUM o fi fost făcut un pahar? Ce problemă rezolvă? CUM altfel se mai poate realiza acesta?

Nu mai lua lucrurile de-a gata! Privește-le ca și când ai fi INVENTATORUL lor. Gândește-te CUM le-ai putea face TU dacă ai avea libertate totală.
Aceasta este provocarea mea pentru tine!

Acum fii prezent și gândește creativ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *