REframe XIV din 14 – ediția Interacțiune
Chiar dacă pare regizată data, ediția a XIV-a din 14 februarie a fost o pură întâmplare și fericită.
A început a se contura ca un eveniment deosebit încă din momentul promovării lui când am observat că vom avea participanți foooarte diverși, de vârste diferite și cu așteptări și preocupări aparent opuse. Cei prezenți la workshop sunt activi în domenii precum Design, Management, Web, Programare, Training și Economie. Așadar, un grup foarte ”colorat”.
Ce mi s-a părut surprinzător a fost faptul că e a doua oară consecutiv când la REframe se înscrie un cuplu. Cum spuneam și data trecută, mi se pare esențial ca instrumentele trăite la workshop să fie experiementate de ambii parteneri. E de admirat acest mod de-a gândi.

Cel mai mult mi-a plăcut la această ediție modul cum au interacționat membrii grupului, cum și-au găsit și oferit soluții, felul cum s-au deschis în fața celorlalți și respectul pentru fiecare din situațiile ridicate la fileu.
Chiar și cei care poate la început nu au avut încrederea să pună pe masă problemele lor mai arzătoare, au lăsat garda jos și au fost ei, în căutarea soluțiilor, a unor idei care le-ar putea îmbunătății profesia sau viața personală.

Ediția a XIV-a a fost mai mult decât un workshop despre cum să-ți găsești răspunsurile gândind creativ, a fost o întâlnire veselă și înțeleaptă între două generații, un schimb de know how, despre provocări și limite pe care ni le impunem mental și pe care le putem depăși doar prin dorința de-a ne schimba niște comportamente și prin acțiune.

Am mai învățat de la acești oameni faini cât de diferite ne sunt țintele pe care ni le propunem în funcție de experiențele trăite și de aștepătările de la un anumit moment. Le sunt recunoscător că mi-au dat inspirație și că au fost sinceri și receptivi la jocurile și exercițiile REframe.

Mulțumesc partenerilor acestui eveniment care au fost alături de mine și au adus un plus de valoare.
Irina Stefănescu (FLUX Training & Consulting) care ne-a găzduit și care e o inspirație constantă pentru mine pentru experiența ei de trainer, coach și de Om
Ana Chirilov, minunata mea iubită care a pregătit cu multă pasiune toate bunătățurile din pauzele workshop-ului

Petre  Vînătoru, bunul meu prieten care mi-e alături la aproape fiecare ediție, pasionat de călătorii și imagine și care de data aceasta ne-a filmat gândurile și impresiile de după REframe.

Calendar Evenimente – Unul dintre cei mai de durată parteneri REframe care ne ajută să fim prezenți printre cele mai importante evenimente din România prin platforma lor de evenimente, atotcuprinzătoare.
Cariere – Publicație de leadership care mă inspiră prin articolele pe care le publică și care au ales să ne fie alături.
Art Out – Revista de artă și arhitectură, organizator de evenimente culturale (la care am participat și pentru care îi felicit!)

Creativii Cristi desenează & sunete(un spirit liber care nu se teme să experimenteze), Simona Paraschivu (coregraf și dansator care îndrumă cu talent), Teodora Gherghe (care scrie și ne facem să visăm), Lara Roxana (întotdeauna zămbitoare, optimistă și pe drumuri creative), Gabriela Ungur (o fire disciplinată cu o evoluție artistică senzațională. Uitați-vă numai la portretele ei…), Mama mea(cu elanul ei creativ turnat în diverse forme. Nu are pagină dar într-o zi va avea una) și Fundația pentru Promovarea Sancțiunilor Comunitare(despre care v-am mai povestit cu entuziasm și fascinație) ale căror lucrări mă surprind mereu.

Aici puteți viziona gândurile filmate ale celor care au ales să spună două vorbe despre cum a fost pentru ei workshop-ul și motivele pentru care e fain să trăiești REframe

Fotografii editate de Dori Alexa

DSC_1143 bb edit crop

DSC_1156 bb edit crop

DSC_1175 bb edit crop

DSC_1189 bb edit crop

DSC_1197 bb edit crop

DSC_1210 bb edit crop

DSC_1214 bb edit crop

DSC_1198 bb edit crop

DSC_1224 bb edit crop

DSC_1227 bb edit crop

DSC_1248 bb edit crop

DSC_1249 bb edit crop

DSC_1273 bb edit crop

DSC_1181 bb edit crop

DSC_1299 bb edit crop

DSC_1313 bb edit crop

DSC_1325 bb edit crop

DSC_1327 bb edit crop

DSC_1328 bb edit crop

DSC_1332 bb edit crop

DSC_1335 bb edit crop

DSC_1339 bb edit crop

DSC_1348 bb edit crop

DSC_1359 bb edit crop

RE_DSF9370 edit crop

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *