Cui se adresează:

 • Celor care caută să gasească soluţii la o problemă specifică
 • Celor care vor să-şi atingă un scop şi nu ştiu ce paşi să urmeze
 • persoanelor care cunosc termenul de dezvoltare personală și sunt interesate să-și folosească și mai mult gândirea creativă
 • persoanelor comunicative
 • care vor să-şi suscite imaginaţia
 • celor cu mintea deschisă la exerciții și jocuri care să le ofere și alte moduri de-a privi situațiile și lucrurile din jur
 • cărora le place să experimenteze lucruri noi

Ce ai de învățat și de câștigat dacă participi:

 • te cunoști și mai în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți îți dau idei și viziuni noi.
 • îți dezvolți și mai mult gândirea creativă prin exerciții jucăușe, pe care le poți folosi mai departe pentru orice problemă sau scop.
 • îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.
 • îți conștientizezi în timp real convingerile care te limitează și lucrezi la depășirea lor într-un mediu relaxat
 • îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.

      

[easy-pricing-table id=”3507″]

 

Testimoniale One-to-one

Ce mi-a plăcut și ce am învățat astăzi, jucând într-o manieră REframe?

Ceea ce mi-a plăcut se leaga mult de jocurile la care am participat, în sensul în care am descoperit că jucându-ne (creativ) putem ajunge mai ușor la soluții pentru problemele cu care ne confruntăm. În acest mod, am învățat să îmi văd problemele într-un mod mai sistematic, definindu-mi în același timp foarte clar scopurile pentru care aleg să fac sau nu sacrificii.

Așadar, am ajuns să cred că soluția este într-adevăr, gândirea creativă!

Mirela, 23 ani (front office domeniul bancar)

Subliniază de 3 ori și fă-l bold îi spuneam lui Vlad atunci când întrebările jocurilor aduceau la suprafață răspunsuri pe care mi le reprimasem. Mă regăseam în fragmente prin jocurile pe care le parcurgeam sub îndrumarea lui. Voiam să mă asigur că totul rămâne consemnat, surprinsă fiind de naturalețea procesului de îndepărtare a tuturor lucrurilor care îmi obturau privirea spre ceea ce era cu adevărat important pentru mine.
Recomand din toată inima serviciile REframe, dar mai ales pe cele 1 on 1. Motivele? Simplu! Își ating scopul, îți redau controlul asupra lucrurilor problematice și prin joc devii zmeu, încărcat cu energie și viziune, gata să pui totul în ordine. În plus, claritatea post”sedința” este remarcabilă!

Ana-Maria, 32 ani (brand manager)

„Reframe îți va arăta că o întrebare potrivită cântarește, uneori, mai mult decât o soluție prin faptul că ajută la simplificarea unei probleme, dezvoltarea creativității și/sau alcătuirea unui plan de acțiune.

Acest video de 2 minute ar putea  descrie cum a decurs, pentru mine, o sedință de 3 ore axată pe stimularea imaginației:

Altfel spus, dacă am presupune că mintea noastra este o orchestră, atunci REframe ar fi dirijorul care face ca instrumentiștii să cânte la unison într-un concert de operă, generând, în cazul nostru, obiective clare, planuri solide și idei autentice.

Robert, 30 de ani (contabil, pasionat de calculatoare)

Înscrie-te la o sesiune one-to-one

 

Testimoniale online

Mihai Andrei(London Video Stories, UK)

Cristian-Emanuel Opriș (fondator Educated Entrepreneurs):

Cum m-au ajutat ședințele REframe online pe plan personal și în business

 • Perspectivă: am văzut problemele/ scopurile dintr-o altă perspectivă, mult mai simplă, pozitivă și ușor de aplicat

 • Detașare: am ieșit din sistemul meu de gândire și am reușit să construiesc liber, cu entuziasm, variante la care altfel, fără contextul și exercițiile REframe nu aș fi ajuns

 • Soluții nelimitate: prin joacă și prin tehnicile REframe am putut găsi un număr nelimitat de soluții ce așteaptă să fie aplicate. Acest lucru îți dă avântul necesar și te ajută să gândești diferit, nu numai în timpul exercițiilor ci și în acțiunile tale viitoare, de zi cu zi

 • Afaceri distractive: o afacere este un sistem complex. Multe provocări, multe probleme, ai oricând nevoie de soluții, pentru orice faci. Perspectiva REframe te ajută să găsești TU soluțiile care ți se potrivesc, ușor și distractiv. Sunt două aspecte pe care, atunci când ești înconjurat de provocări, nu le poți refuza. Partea și mai bună? Nu contează cu ce probleme te confrunți. Una din marile probleme în business nu este lipsa strategiilor miraculoase, ci mindset-ul antreprenorului și al echipei, iar REframe te ajută exact cu asta.”

Testimoniale Grup Video

 

 

 

 

 

Testimoniale Grup scrise

Cel mai mult m-a surprins ce a scos REframe din mine… plecasem de acasă cu gândul ca eu nu mai am probleme, credințe limitative, că mi le-am cam rezolvat pe toate și că voi lucra pe partea cu scopurile, că niciodată nu strică să mai vezi și altă abordare. Pe masură ce avansam în exerciții am fost surprinsă să descopăr câte mai țin încă în mine și ca încă mai am tendința să văd doar din punctul meu de vedere … mai în joacă, mai în serios, m-a cam zguduit puțin (ceea ce e foarte bine) și m-a făcut să conștientizez că încă mai trebuie să lucrez la solul pentru semințe. De aceea am ajuns la final cu fața aia de… emoționată. Mulțumesc încă o dată pentru experiența oferită!

Rodica, 31 de ani, transition manager

Atmosfera prietenoasă, oameni minunați, totul peste așteptări astăzi la workshopul ‪REframe. Am descoperit cum pot să reinterpretez, să recadrez lucrurile care mi se întamplă, gândurile, acțiunile, să găsesc soluții creative cu ajutorul imaginației și al jocului. Felicitari Vlad Dumitrescu-Petrica și echipei REframe! Pentru mine Duminica aceasta a fost cu rost. Cauți un Sens al exisțentei tale? Folosește-te de instrumentele dinlăuntrul tău, ascultă-le, urmează-le, cu toții suntem ființe creatoare.

Camelia, 30 de ani, product manager

Cel mai mult am apreciat profesionalismul prezentării, atenția pentru toate detaliile și ineditul, noutatatea și creativitatea exercițiilor propuse. Prezentarea mi s-a părut fabuloasă. Ăsta e cuvântul cel mai potrivit. Am participat la multe workshop-uri pe tema creativității dar e mult peste tot ce am trăit și experimentat. Aș descrie workshop-ul în două cuvinte: altfel și profesionist

Laura, 24 de ani, artist vizual, redactor freelancer

Cel mai mult mi-a plăcut comunicarea, informația, calitatea ei superioară, mediul prietenos și sinceritatea. Prezentarea a fost profi și eficientă. Aș descrie REframe ca fiind util, un MUST DO

Raluca, 31 de ani, manager PR

Mi-au plăcut abordarea diferită, exercițiile unde trebuia să compunem ceva. Prezentarea mi s-a părut diferită de un training clasic/ tehnic. Aș descrie REframe ca fiind cel mai eficient pentru oamenii mai rigizi, cu dificultăți de comunicare, folosire a creativității.

Alexandra, 29 ani, inginer

Mi-a plăcut faptul că am participat la exerciții de stimulare a creativității. Modul cum a fost prezentat REframe a fost coerent, explicativ și stimulativ. Workshop-ul e inovativ, multivalent și interactiv.

Ramona, 27 de ani, director educativ grădiniță

Cel mai mult mi-au plăcut elementele de autocunoaștere și rezolvarea problemelor, strategiile. Aș  descrie acest REframe ca fiind inovativ, atractiv, deschis și pliabil pe fiecare om, util.

Anca, 26 ani, profesor învățământ primar