REframe @ Marquardt, Sibiu

REframe are vești foarte bune!

Joi, 18 decembrie 2014, va avea plăcerea să susțină primul workshop de gândire creativă dedicat companiilor din România.

Startul îl dăm împreună cu Marquardt, lider pe piaţa mondială în domeniul comutatoarelor pentru unelte electrice, înființat în anul 2005 în Sibiu.

Grupul Marquardt operează pe cele mai importante piețe din lume, are birouri deschise în 13 locații și numără în total peste 7.000 angajați care contribuie la transformarea ideilor în tehnologii de vârf competitive.

Marquardt este un furnizor inovativ pentru Home, Industry și Power Tools, de aceea REframe e încântat să le ofere participanților la workshop instrumentele creative cu care aceștia să-și dezvolte noi viziuni.

Așadar, să lăsăm gândirea creativă să-și intre în rol!
“If you can imagine it, you can create it”
(William Arthur Ward)

REframe e făcut un pas înainte! În 18 decembrie 2014 a realizat primul workshop de gândirea creativă cu angajații Marquardt din Sibiu.
A fost o experiență diferită de oricare alta, am avut participanți foarte interesanți în sală care au contribuit activ cu idei și au creat o atmosferă plină de inspirație.
REframe a înțeles mai multe despre dificultățile ivite în domeniul tehnic iar participanții au aflat mai multe despre cum pot să REgândească problemele cu care au de-a face în activitatea zilnică sau în viețile personale în așa fel încât să genereze altfel de soluții.
Reframe e recunoscător pentru experiența avută și gata să o REtrăiasă sub altă formă alături de ale companii dornice să gândească creativ.

Mulțumiri partenerilor acestei ediții care ne-au surprins cu surprizele lor creative oferite celor prezenți la REframe:

REframe parteneri creativi - nu-mi prea place

UTATA – creativitate, relaxare

Ambivers – The universe of Art – Suntem artiști și facem lumea mea frumoasă. Nici măcar cerul cerul nu ne este limită. Suntem artiști, suntem Ambivers. Zările noastre sunt nelimitate
https://www.facebook.com/Ambivers

FPSC – Fundatia pentru Promovarea Sanctiunilor Comunitare colecteaza deseuri de echipamente electrice si electronice din comunitate si le dezmembreaza impreuna cu persoane condamnate in a executa munca in folosul comunitatii. Mai mult decat atat, componentele rezultate capata o noua valoare prin manifestarea creativitatii persoanelor supravegheate.
https://www.facebook.com/FPSC.ro

Unghii cu gel fericite – se adresează în principal doamnelor si domnișoarelor cu personalitate, care vor ca mâinile lor să arate întotdeauna impecabil printr-o manichiura care să le însenineze ziua. Prin urmare, gama de servicii cuprinde manichiura SPA, manichiura clasică și manichiură cu gel.
Nu îi neglijăm nici pe domni, pentru care oferta cuprinde manichiura clasică sau SPA, astfel că și mâinile lor vor zâmbi.
Vă aștept!
https://www.facebook.com/unghii.cu.gel.fericite

Diana Culic – Sunt artistă. Și în lume, și în afara ei. În lume cânt, compun muzică, scriu poezii și bucăți de suflet și trăiesc pentru artă și datorită ei. În afara lumii simt, învăț, iubesc, complic, evoluez.
Curajul, capacitatea de a-mi purta inima mai mult în dinți decât în piept și vocea pătrunzătoare a intuiției sunt ingredientele care m-au făcut un suflet norocos, care a venit să facă ceva frumos pe pământ.
https://dianaculic.wordpress.com/

Wellness Club Continental – Centrul “Wellness Club” Continental Forum Sibiu oferă tuturor clientilor săi relaxarea și odihna mult dorită de oricine, fiind un templu al relaxării, sănătății și frumuseții. Terapiile anti-stres și de relaxare cu diferite produse cosmetice se împletesc cu programele de aerobic și fitness. Zona rezervată cu jacuzzi, saună, 2 camere de relaxare, urmate de cele 3 camere de masaj (una este de cuplu). Apoi sala de primit oaspeți prevazută cu un minibar și tabureți unde poate fii băut un ceai.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008518307621&fref=ts

Vă așteptăm cu mare drag!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *