REframe @ Art Out, București

Știți melodia Vis de primăvara de la Pasărea Colibri? Dacă nu ați ascultat-o v-o recomand cu drag.

Așa mă simt eu după un workshop susținut pentru echipa creativă Art Out. O mână de oameni și toți deschiși să cunoască, să se joace, să experiementeze și să se exploreze pe ei înșiși. Într-un apartament micuț ne-am cunoscut dorințele, temerile, ideile și am creat o energie pozitivă care a favorizat trăirea experienței REframe.

Sunt recunoscător modului cum am organizat acest workshop și pentru modul cum am  interacționat unii cu alții

A fost o reală împlinire a misiunii REframe!

 

Iată câteva gânduri post eveniment:

„Workshopul REframe este cea mai provocatoare oportunitate de dezvoltare personală și/ sau profesională, fiind o soluție extrem de ofertantă pentru eliberarea de blocaje, (re)gasirea soluțiilor la probleme și asistența la o mai bună exprimare a scopurilor. Este un workshop extrem de versatil și solicitant – în sensul bun al cuvântului, putând fi aplicat cu succes în dezvoltarea oricărei personalități, indiferent de vârstă, studii sau domeniul în care activează. Recomand cu încredere workshopul și pot spune că este cel mai creativ și inedit workshop la care am participat până acum.” (Laura)

Mulțumesc pentru cadoul minunat! O să încerc să folosesc instrumentele pe care ni le-ai dăruit în fiecare zi măcar un pic. Mi-au plăcut toate exercițiile. (Sorana)

Eu sunt extrem de încîntată că am avut ocazia să te cunosc și implicit să particip la acest workshop. A fost extrem de motivant, a lăsat teme de gândit (cum le spun eu). Atmosfera a fost mi-nu-na-tă! Jocurile extrem de bine inspirate și cu siguranță voi continua studiul asupra impactului ce mi l-au lăsat. Oricum transpunerea în pielea problemei, auto-sugestiile, de departe sunt cele mai usefull instrumente pentru oricine! Dar sincer, lăsând problemele astea de-o parte, tenta jocurilor copilărești (sau cel puțin asta a fost impresia mea, pentru că m-am simțit ca un copil curios) a fost ca un lipici care a completat și unit piesele (jocurile în sine) cu emoțiile acestora, exact ca într-un puzzle! Keep rockin’…. pe scurt, și sigur voi continua în direcția REframe… (Raluca)

Am plecat entuziasmată de la workshop și pe drum spre casă m-am întâlnit cu o prietenă și am început să ne jucăm unul din exercițiile REframe. Ce lucru minunat ne face mintea, iar noi credem că este coincidență. Nici acum nu mi-a trecut entuziasmul. (Tamara)

 

Mai multe imagini de la workshop puteți găsi în Galerie

Testimonialele echipei Art Out:

Audio: Marina   Video: Ligia, Sorana, Tamara

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *