Septembrie 2014 @ Școala nr.3, Cisnădie

REframe are prima înfățișare în domeniul educațional și e foarte încântat de acest eveniment!
La Școala nr.3 din Cisnădie cunoaștem câțiva profesori foarte simpatici și dedicați care-și exprimă dorința de-a experimenta tehnici noi și de-a găsi soluții la dificultățile cu care se confruntă în fiecare zi în activitatea didactică. Lumea educației are și ea neajunsurile ei însă cu ajutorul gândirii creative participanții
au descoperit unghiuri noi de-a privi situațiile. Încă din timpul workshop-ului am auzit câteva AHA-ri ceea ce a fost de-a dreptul îmbucurător!
A fost o bucurie să găsesc aici la Școală câteva minți pline de bunăvoință vis-a-vis de conceptul REframe și de beneficiile folosirii unei gândiri axate pe posibilități nu pe răspunsuri unice, ireductibile așa cum se practic în sistemul de învățământ tradițional.

2

4

5

6

8

1011

  12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

29

30

1

 

„La acest workshop mi-au plăcut jocurile de cunoaștere, discuțile, modul de dirijare al discuților. Prezentarea a fost interesantă, captivantă. Workshop-ul e atractiv, util, cu o abordare nouă și inovativă.”

Carmen, 35 ani, profesor

 

„Cel mai mult mi-au plăcut elementele de autocunoaștere și rezolvarea problemelor, strategiile. Aș descrie acest REframe ca fiind inovativ, atractiv, deschis și pliabil pe fiecare om, util.”

Anca, 26 ani, profesor învățămând primar