Martie 2015 @ București

Mi-am început primăvara cu voie bună alături de un grup pe cât de diferit pe atât de deschis să încerce ce le-am pregătit.
Au fost câteva ore în care ne-am descoperit perspectivele, ne-am ascltat viziunile și am învățat unii de la alții prin exemple personale.
Am simțit cum participanții aplică în timp real instrumentele REframe chiar în timpul workshop-ului. Ne-am distrat, am mers în adâncurile ființei noastre și ne-am lăsat imaginația liberă, să zburde pe flipchart și prin sală.
Le mulțumesc ceor 7 participanți care au ales să-și petreacă o zi din weekend ca să se autodescpere și să găsească noi perspective asupra vieții, asupra lucruilor pe care le fac zi de zi, și pe care le-ar putea face altfel, cu ajutorul gândirii creative.

Fotografii de Petre Vînătoru

0

0b

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

 

„Cel mai mult la acest workshop mi-a placut interacțiunea cu gândirea altora. Prezentarea a fost prietenoasă, documentată și provocatoare. Aș descrie REframe ca pe o ocazie de-a interacționa la nivel profund cu semeni de-ai mei și o cărămidă în edificarea mea.”

Raluca, 47 de ani, secretară

 

„Mi-a plăcut mult faptul că am ajuns să cunosc perspective/ moduri noi de abordare și câte puțin din fiecare participant. Prezentarea a fost foarte interesantă iar workshop-ul consider că este util.”

Georgiana, 29 de ani, Ofițer Backoffice Business