Martie 2014 @ Cluj-Napoca

Revenim în una „din țările” de origine ale REframe – Cluj (de aici este Raluca Mureșan).
Aici ne întâlnim cu un grup de oameni plini de gânduri inspiraționale, motivați, cu o prezență activă numai bună ca workshop-ul să se împlinească.
Ne-am împrietenit imediat și am început să vorbim aceeași limbă. Am trăit la unison experiențe deosebite împreună, uneori copleșitoare emoțional.
Mulțumim foarte mult participanților care au hotărât să dăruiască fiecare câte-o particică din ce este.
Am avut parte de-o ediție cu totul revelatoare, care a lăsat semne și care sigur va rezona mult timp în noi.

Fotografii de Alida Boari

50

1

2

6

7

8

9

10

11

14

15

16

 

18

19

20

22

23

25

28

29

30

32

33

34

37

39

40

42

43

44

45

46

47

49

13

 

„Cel mai mult mi-au plăcut exercițiile. Prezentarea a fost naturală, sinceră, cu umor și de la egal la egal. Acest worksop a fost cel mai bun lucru pe care îl puteam face azi.”

Diana Maria, 25 ani, cântăreață

 

„Acest workshop m-a ajutat să-mi dau voie să fiu EU. Prezentarea a fost naturală și acest workshop a fost o oportunitate de a mă cunoaște mai bine și de a cunoaște oameni noi.”

Ramona, 38 ani, avocat

 

„Mi-a plăcut fluxul de idei, prezentarea a fost caldă și relaxată și aș descrie workshopul cu rază lungă de acțiune, autocunoaștere și dezvoltare personală.”

Cristian, 33 ani, doctorand filozofie

 

„Cel mai mult mi-a plăcut că mi-am rezolvat cea mai importantă problemă. Prezentarea a fost minunată, iar acest workshop este un cadru fain unde înveți să-ți rezolvi problemele rezolvându-ți probleme. Sunteți unul din acele evenimente unde mi s-a oferit un cadou experiențial și unde am putut iubi.”

Miruna, 21 ani, terapeut EFT

 

„Mi-a plăcut prietenia, amuzamentul, sufletul colegilor mei și nu în ultimul rând, încrederea care am căpătat-o în mine. Prezentarea a fost plină de entuziasm și m-a făcut să văd și din altă perspectivă viața. Aș descrie workshopul personalizat, incitant, creativ.”

Diana-Maria, 31 ani, consultant vânzări

 

„Prezentarea a fost foarte bună și workshopul este folositor pentru că m-a ajutat să conștientizez că problemele nu sunt probleme reale și au mai multe soluții.”

Erika, 35 ani, mediator, jurist

 

„Mi-a plăcut mult căldura (la modul figurat), atât a participanților, cât și a celor 2 călăuze. Acest workshop mi-a întărit dorința de a-mi depăși limitele, de a privi din alte perspective lucrurile.”

Andreea-Loredana, 23 ani, student construcții