Iunie 2015 @ Bounty Fair, București

Am avut ocazia și bucuria să particip pentru prima dată la un târg de artă handmade și a fost surprinzător!

Pentru REframe invitația în cadrul Bounty Fair a fost una cu totul inedită fiind vorba de o pregătire și o prezentare în altă formă decât cea creată în 2013.

În doar o săptămâna a urmat planificarea, pregătirea materialelor vizuale, repetiția și livrarea sesiunilor de jocuri.

Am realizat un banner hand-made sfătuit fiind de Ana Cântăbine (scenograf de teatru și film) care a ieșit chiar drăguț, am creat macheta pentru tichetele de sesiuni și pentru cartea de vizită REframe.

A fost multă muncă însă rezultele vizuale m-au bucurat și mi-au redat energia consumată câteva zile dinaintea evenimentului.

Evenimentul a fost foarte interesant și a reunit artiști din mai multe domenii vizuale. Apreciez curajul și deschiderea organizatorilor de-a aduce atâtea stiluri în contextul unui singur eveniment.

Deși a fost anunțat workshop-ul REframe, în prima zi nu a participat nimeni fiindcă majoritatea celor care au vizitat târgul erau preocupați cu cumpărăturile la standurile creative din curtea Casei Universitarilor sau statul la terasă la un suc. A fost o zi în care am conversat cu creativii din jur și am aflat idei de proiecte noi, am creat conexiuni.

Duminică lucrurile au arătat altfel. Am avut o surpriză.
Cum stăteam pe terasă am fost întrebat dacă workshop-ul începe la ora afișată și dacă e și pentru copii. Am avut o ușoară ezitare după care mi-am zis că merită să văd cum funcționează REframe și pentru cei mici. Mai încercasem să mă joc exerciții cu copii prin 2014 și rezultatele fuseseră faine.
Așa că asistat de prietena mea care deja avea experiență din alte proiecte organizate pentru copii, ne-am gândit ce jocuri putem să alegem și cum le putem prezenta pe limba copiilor lor încât să fie cât mai dinamic și mai jucăuș.
Ne-am prins la joc și am avut parte de-o experiență nouă cu copiii și părinții acestora.
A fost o după amiază care mi-a adus o nouă viziune asupra REframe și o temă de gândire: Oare cum ar fi…

Mai jos găsiți câteva surprinderi ale celor mici și ale celor mai puțin mici jucându-se, desenând, făcând baloane în timp ce și-au eliberat imaginația și gândirea creativă.
Chiar dacă mi-ar fi plăcut să am un feedback din partea lor nu am apucat să le cer așa că las imaginile să vorbească de la sine.

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

12

13

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *