Ianuarie 2015 @ Innbox, București

Prima lună a noului an a însemnat un workshop pentru echipa minunată a celor de la Innbox – comunitate de traineri și de oameni pasionați de dezvoltare personală.
Workshop-ul s-a desfășurat într-o atmosferă relaxantă, caldă, în care membrii s-au putut apropia unul de altul și astfel și-au putut înțelege mai bine problemele personale și de echipă. A contat foarte mult faptul că au ales să se deschidă și să se lase purtați de exercițiile REframe, fără teamă. Am simțit și văzut un grup frumos în continuă evoluție, pe drumul redefinirilor.
Mulțumesc Innboz că mi-ați oferit șansa de-a ne juca împreună și de-a afla răspunsuri care să ne crească pe fiecare din noi.

Fotografii de Petre Vînătoru2

4

6

8

11

12

14

15

17

16

19

20

25v

27v

29v

31v

32v

33v

35v

36v

41v

43v

45v

46v

48v

50v

21

22

„Cel mai mult mi-au plăcut întrebările. Prezentarea mi s-a părut interesantde neașteptată. Anticipam cu totul altceva. Reframe e plin de moment de introspecție.”

Diana, 29 de ani, trainer, responsabil formare

 

„Mi-a plăcut modul de abordare, perspectivele noi de abordare a problemelor și a soluțiilor. Prezentarea a fost coerentă și cursivă. Aș descrie workshop-ul incitant.”

Sebastian, 29 de ani, manager de proiect

 

„Mi-a plăcut faptul că am participat la exerciții de stimulare a creativității. Modul cum a fost prezentat Reframe a fost coerent, explicativ și stimulativ. Workshop-ul e inovativ, multivalent și interactiv.”

Ramona, 27 de ani, director educativ grădiniță

 

„Mi-a plăcut că ne-a provocat să lăsăm deoparte postura de adult, să fim sinceri cu privire la temerile personale sau nevoile noastre.Prezentarea fost la obiect, a surprins succeint scopul REframe. Workshop-ul e util și benefic celor care vor să descopere posibilități de a găsi soluții la problemele lor.”

Alina, 24 de ani, digital marketer

 

„Cel mai mult mi-au plăcut naturalețea trainer-ului, exercițiile orientate către dezvoltarea personală și faptul că am fost noi. Workshop-ul a fost util și cu oameni faini.”

Ruxandra, 32 de ani, HR specialist

 

„Mi-a plăcut că au fost foarte multe exerciții utile. Prezentarea a fost interactivă. REframe te scoate uneori din zona de comfort însă te ajută să privești problemele din diferite perspective și să găsești soluții diferite.”

Oana, 31 de ani, Project manager

 

„Cel mai mult mi-a plăcut că au fost multe exerciții. M-a surprins încărcătura emoțională a exercițiilor. Prezentarea mi s-a părut faină. M-am simțit comfortabil în prezența celorlalți, într-o atmosferă relaxantă care a contribuit la o abordare nouă, provocatoare de multe ori. Workshop-ul este intens prin exerciții puternice de introspecție, surprinzător prin faptul că multe exerciții se axează pe auto-cunoaștere.”

Andreea, 25 de ani, trainer