Decembrie 2014 @ Marquardt, Sibiu

Primul workshop într-o companie românească dornică să experimenteze exercițiile de gândire creativă REframe.
Alături de cei 10 participanți am avut ocazia să descopăr care sunt provocările cu care se întâlnesc profesoniștii din domeniul tehnic.
Angajații Marquardt au avut o energie creativă foarte faină și au lansat o serie de idei care mai de care mai interesante.
Împreună am găsit soluții la problemele ivite în plan personal și profesional și am văzut că există mai multe posibilități de-a ne raporta la ceea ce ni se întâmplă.
În spatele acestor minți organizate am aflat spirite jucăușe care abia așteptau contextul potrivit pentru a-și manifesta liber imaginația.
A fost un mediu de învățare care a dus REframe-ul la un alt nivel de percepție.
Îmi manifest recunoștința pentru această oportunitate de-a cunoaște o parte din lumea tehnică.

1

2

4

6

9

12

13

14

15

17

18

19

21

22

 

24

25

28

29

33

35

36

37

38

 

„Cel mai mult mi-au plăcut ideile, provocările care m-au făcut să ies un pic din zona de comfort. Prezentarea a fost foarte plăcută și m-a determinat să mă gândesc la unele aspecte Aș decrie REframe ca fiind o lecție de viață atât profesională cât și privată și de ajutor.”

Cristian, 33 ani, inginer

 

„Mi-au plăcut abordarea diferită, exercițiile unde trebuia să compunem ceva. Prezentarea mi s-a părut diferită de un training clasic / tehnic. Aș descrie REframe ca fiind cel mai eficient pentru oamenii mai rigizi, cu dificultăți de comunicare, folosire a creativității.”

Alexandra, 29 ani, inginer

 

„Cel mai mult am apreciat exercițiile și modul lor de prezentare. Cred că workshop-ul îți poate deschide noi orizonturi de privire a unor probleme.”

Daniel, 27 de ani, inginer

 

”A refreshing problem solving approach, visualizing the ‘friends & enemies’ of an issue – helpful to follow up.”

Dr. Ing. Gerald Weisz
Director Cercetare-Dezvoltare
MARQUARDT SCHALTSYSTEME S.C.S.