Decembrie 2013 @ București

REframe se urcă în autocar și ajunge și la București pentru participanții care sunt foarte curioși de workshop-ul nostru de gândire creativă.
Le-am promis că venim, așa că am făcut lucrurile să se întâmple, fără ezitare.
Oamenii din București au ceva aparte. Sunt foarte deschiși spre nou, ritmul lor de viață e un pic diferit și acest aspect s-a simțit și în energia grupului.
Plini de efervescență participanții nu s-au dat în spate de la nicio provocare lansată de REframe și au lăsat controlul într-o manieră foarte faină, surprinzătoare.
Am generat idei frumoase, am discutat probleme arzătoare și am găsit soluții, ne-am distrat, am râs și fiecare a rămas cu emoții faine înainte de despărțire.
Cu siguranță REframe se va întoarce pentru a mai cunoaște și alte probleme ale celor care locuiesc în capitală.

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

19

20

21

22

23

24

25

29

30

28

 

„Cel mai mult mi-a plăcut comunicarea, dezinvoltura, prezentarea mi s-a părut la obiect și aș descrie acest workshop ca fiind crazy.”

Ana-Maria, Ana-Maria, 29 ani, scenograf

 

“Mi-au plăcut oamenii care au participat, deschiderea tuturor, schimbul de idei și stimularea spiritului creativ. Aș descrie acest workshop ca fiind un câștig pentru o viață.”

Adriana, 29, ofițer administrativ IT

 

„Cel mai mult mi-au plăcut jocurile. Prezentarea mi s-a părut interesantă. Uitasem cât de des ne folosim imaginația. Acum conștientizez cât e de important să faci un review asupra convingerilor și e fain să descoperi în câte moduri putem găsi soluții la problemele noastre. A fost un timp investit util, în care am învățat multe despre mine.”

Alina, 25 ani, economist

 

„Mi-a plăcut dinamica de grup. Prezentarea aș descri-o intuitivă, organizată, la obiect, clară. Aș descrie workshopul în multe cuvinte și toate bune.”

Cătălin, 28 ani, profesor & speaker