Aprilie 2015 @ Art Out, București

Știți melodia Vis de primăvara de la Pasărea Colibri? Dacă nu ați ascultat-o v-o recomand cu drag.

Așa mă simt eu după un workshop susținut pentru echipa creativă Art Out. O mână de oameni și toți deschiși să cunoască, să se joace, să experiementeze și să se exploreze pe ei înșiși. Într-un apartament micuț ne-am cunoscut dorințele, temerile, ideile și am creat o energie pozitivă care a favorizat trăirea experienței REframe.

Sunt recunoscător modului cum am organizat și interacționat la acest workshop. A fost o reală împlinire a misiunii mele!

Fotografii realizate cu sprijinul Ralucăi Teodorescu.

Prelucrare grafică: Tamara Enache.

REframe 2 site

Reframe 3 site

REframe 4 site

REframe 5 site

REframe 6 site

REframe 7 site

REframE 8 site

REframe 9 site

REframe 10 site

REframe 11 site

REframe 12 site

REframe 13 site

REframe 14 site

REframe 15 site

REframe 16 site

REframe 19 site

REframe 20 site

REframe 18 site penultima

REframe 17 site final

 

„Mi-a plăcut cel mai mult atmosfera de libertate. Prezentarea a fost foarte amplă, am învățat lucruri noi din jocurile aplicate și în același timp a fost relaxantă și plăcută. Foarte tare! Aș descrie acest workshop ca fiind practic și eficient”

Marina, 24 de ani, angajată

 

„Cel mai mult mi-a plăcut că mi-am descoperit teama ascunsă. Prezentarea a fost interesantă și foarte bine organizată. Aș descrie REframe prin ”descoperire de sine” și ”zâmbet”

Tamara, 20 de ani, grafician

 

„Cel mai mult mi-a plăcut că m-am descoperit. Prezentarea a fost o discuție plăcută, într-o atmosferă destinsă, exercițiile au fost ca o joacă. Workshop-ul REframe e un exericițiu care te ajută să te descoperi și să vezi lucrurile din perspective noi”

Sorana, 25 de ani, art director

 

„Cel mai mult mi-a plăcut comunicarea, informația, calitatea ei superioară, mediul prietenos și sinceritatea. Prezentarea a fost profi și eficientă. Aș descrie REframe ca fiind util, un MUST DO”

Raluca, 31 de ani, manager PR

 

„Cel mai mult mi-a plăcut REframe. Cred că fiecare dintre noi trebuie să facă un astfel de workshop. Mai ales pentru elevi. As descrie acest workshop novativ. Trebuie să ajungă super promovat”

Ligia, 26 de ani, doctorand

 

„Cel mai mult am apreciat profesionalismul prezentării, atenția pentru toate detaliile și ineditul , noutatatea și creativitatea exercițiilor propuse. Prezentarea mi s-a părut fabuloasă. Ăsta e cuvântul cel mai potrivit. Am participat la multe workshop-uri pe tema creativității dar e mult peste tot ce am trăit și experimentat. Aș descrie workshop-ul în două cuvinte: altfel și profesionist”

Laura, 24 de ani, student, artist vizual, redactor freelancer