Octombrie 2016 @ pastel

În luna august am primit cu bucurie un e-mail de la Oana în care ne întreba mai multe detalii despre REframe, în urma unui mesaj pe care noi îl trimisesem inițial. Nu a durat mult si ne-am întâlnit să discutăm mai multe despre organizarea unui workshop pentru echipa Pastel

Încă de la  primele conversații am simțit că stăm de vorba cu o persoană interesată real de dezvoltarea echipei, care știe ce implică o sesiune de training, acel gen de om cu care putem pune bazele unui design de eveniment. Am venit acasă entuziasmat și împreună cu Cristina am început să ne punem in mișcare rotițele creativității pentru a făuri un program de jocuri și exercitii personalizate pe nevoile grupului Pastel.

Deși ziua workshop-ului a debutat cu ploaie, vânt și frig, noi am plecat entuziasmați să cunoaștem oamenii cu care urma să petrecem trei zile Reframice. Acolo am fost întâmpinați cu căldură de Dana, managerul Pastel, care s-a asigurat că avem tot ce ne trebuie pentru a performa la maxim.

În prima zi am cunoscut o parte din grupul Pastel, care a fost receptiv și deschis în a experimenta tehnicile exercițiilor, având curajul să aducă în prim plan provocările reale cu care se confruntă departamentele în îndeplinirea proiectelor solicitate de clienti. A fost o zi plină de energie pozitivă, în care membrii echipei s-au simțit bine exprimându-și gândurile și ideile, ascultându-și activ colegii și mai ales râzând cu poftă.

3b

5b

4b

8b

10b

12b

19b

23b

25b

26b

Cea de a doua zi petrecută alături de Pastel ne-a facut cunoștință cu alți membrii ai echipei din departamentele de vânzări, creație, strategie și financiar care  s-au jucat, și-au exprimat creativitatea, au generat idei inedite, la nivel individual și la nivel de grup. Dincolo de componenta creativă aceștia au avut curaj să caute îmbunătățiri pentru situații care nu sunt în acord cu dorințele și așteptările lor și au găsit soluții.

g1b

g2b

g4b

g5b

g10b

g15b

g16b

g18b

g19b

g20b

Ultima zi a workshop-ului a reunit toți membrii echipei într-un program scurt în care au avut ocazia să revadă cele două zile de jocuri, să își verbalizeze descoperirile, să vină cu idei de dezvoltare, să își conștientizeze potențialul de grup și modul altfel în care ar putea să-l valorifice.

v1b

v3b

v8b

v9b

v10b

v13b

v14b

v19b

v24b

v28b

Pentru noi a fost o experiența din care am învatat și ne-am provocat având ocazia să exploram domeniul advertising-ului din prisma  creativității.

Mulțumim echipei pastel pentru faptul că au reacționat pozitiv la REframe construind împreună adevarate momente de inspirație!

Vă lăsăm să descoperiți mai multe stări și opinii despre REframe @ pastel din testimonialele oferite de Dana, Oana, Simona, Claudia și Mihaela.

 

Din feedback-urile participanților:

Tot workshop-ul a fost foarte insightful. REframe este fun, introspectiv și  orientat spre găsirea soluțiilor.

Cristina, 28 ani, designer

Cel mai mult mi-au plăcut trainerii și provocările pe care le-am primit. Aș descrie REframe ca un workshop pentru suflet și minte.

Claudia, 26 ani, account

Mi-a plăcut energia și faptul că am simțit că părți din workshop le putem aplica day by day. Aș descrie workshop-ul ca fiind util, spumos și inspirațional.

Dana, 33 ani, managing director

Mi-a plăcut că am ieșit pe alocuri din zona  de comfort, mi-am adus aminte de lucrurile importante pentru mine și m-am jucat. REframe a fost foarte tare pentru că atunci când te joci descoperi lucruri noi  despre tine.

Ioana, 34 ani, copywriter

Am descoperit metode noi de a-mi dezvolta creativitatea și imaginația. Aș descrie REframe ca fiind amuzant, neașteptat de interesant.

Grați, 32 ani, account

Mi-a plăcut cel mai mult legătura creată între noi, lucrurile învățate despre celălalt. Aș descrie workshop-ul ca o rampă de autocunoaștere .

Irina, 30 ani, designer

Am apreciat design-ul aplicat al jocurilor. REframe e refreshing!

Oana, 32 ani, internal communication

În REframe am putut descoperi lucruri noi despre mine, despre colegii mei și că am potențial.

Andreea, 31 ani, referent financiar

Mi-au plăcut conceptele noi prezentate și originalitatea. Workshop-ul te ajută să înveți lucruri noi despre tine și echipa ta

Bodgan, 32, art director

Am apreciat faptul că s-au discutat chestiuni serioase într-un mod distractiv. Aș descrie REframe ca fiind inspirațional.

Andreea, 30 ani, manager financiar

 

Lucruri cu care au rămas participanții după această experiență:

jocurile cer repetiție pentru a crea mind set

trebuite să-mi hrănesc imaginația

am conștientizat că ar trebui să-mi aloc mai mult timp autoobservării

din lucruri banale ies lucruri faine

creativitatea trebuie exersată

problemele au o rezolvare întotdeauna

am redescoperit echipa

că poți cere mai mult de la mintea ta și de la imaginație

să mă ascult mai mult

să privesc problema din mai multe unghiuri

munca în echipă poate naște idei minunate

oriunde există o problemă, întotdeauna există mai mult de 10 moduri de o rezolva

 

 

 

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *