Carantina Creativa  (CovInspirat)

Vreau sa sarbatoresc relansarea REframe, asa ca m-am gandit ce fain ar fi sa provoc si invit mintile creative din toata lumea sa distribuie cu prietenii lor ce fac diferit, cum se adapteaza creativ pe perioada carantinei.

Da, putem fi fizic captivi dar niciodata mental. Creativitatea noastra merge dincolo de pereti si usi. Dincolo de reguli si politici.

Cred in potentialul oamenilor de-a crea, de-a gasi solutii, de-a se adapta, de-a coopera frumos dar cel mai mult cred in capacitatea noastra de-a depasi orice pandemie reala sau inchipuita de aceea ofer gratuit 15 sesiuni REframe online (cu o valoare totala de 1200 euro).

Ideea acestei campanii a exista dinainte, mult dinainte de virus doar ca acum m-am gandit sa REframe aceste vremuri (in final noi decidem cum vrem sa ne raportam la ce se intampla acum in lume. Intotdeauna decizia e la noi. Citeste mai multe despre intentia campaniei in josul paginii)

Ok, si acum?

Reguli Joaca:

1. Clik & Like paginii FB REframe

2. Fotografiaza (maxim 5 cadre la o calitate vizuala medie) SAU filmeaza (maxim 1min30s) explicandu-ne scurt cum ai rezolvat creativ o provocare intampinata pe perioada Carantinei (sau auto-izolarii ca sa fie clar si sa nu existe intepretari gresite asupra termenului – daca ai dubii gasesti detalii pe Wiki Quarantine)

Atentie, poti aborda ORICE provocare care simti si crezi ca e importanta pentru tine avand in minte ca ar fi fain sa inspire si sa aduca utilitate pentru ceilalti prin solutiile pe care le-ai gasit.

3. Publica continutul tau vizual pe pagina ta de Facebook mentionand scurt: Carantina creativa – provocare de REframe (si tag la pagina noastra de Facebook)

4. Incurajeaza lumea din reteaua ta sa faca la fel astfel ca o sa putem sa crestem nivelul creativitatii colective in lume.

5. Bucura-te de viata si de prietenii tai creativi care posteaza.

OK, SI DUPA?

Dupa astepti data de 21 Aprilie cand voi publica cele mai inspirate si impartasibile postari care au castigat cele 15 sesiuni REframe online

Nu uita sa dai tag paginii REframe dupa ce postezi ;) Daca nu o faci nu vom putea sa numaram si sa nominalizam castigatorii.

Cand te vei bucure de experienta REframe ?

Cele 15 sesiuni online vor fi oferite in perioada April – Iunie 2020, selectate programate 100% aleatoriu.

Nota: Aceasta campanie poate suna a competitie sau ironie. Departe de amandoua.

REframe nu crede si nu incurajeaza competitia in ceea ce face, ba dimpotriva cooperarea care aduce lumea la un loc ca sa creeze valoare.

Singurul motiv al acestui format este de-a putea evalua procesul si a putea numi postarile cele mai utile din punct de vedere creativ.

Aceasta Campanie este despre:

Increderea de-a ne exprima liberi, de-a impartasi cu ceilalti creativitatea personala care oricum deja se intampla in fiecare zi dar o tinem pitita. Vreau doar sa fii tu mai constient(a) de acest lucru si sa te exprimi si sa-i poti inspira si pe ceilalti din jur.

Mobilizarea oamenilor de-a se increde in resursa lor infinita (creativitatea) si de-a avea taria de-a se adapta la aceste vremuri pe care vrem nu vrem trebuie sa le depasim

Ultimul gand:

Impartaseste cu lumea Creativitatea ta si fii inspirat de potentialul uman!

& Ramai lucid creativ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *