Căldură mare și oameni faini la picnic

Picnicul a început cu ceva timp înainte să înceapă efectiv. Ne-am întâlnit cu Ana de la Bookataria, sâmbătă,  în jur de ora 16.30 la locul stabilit din Parcul Circului și am fost surprinși de faptul că deși era în plină zi, în parc nu era țipenie de om.  Că să fim sinceri a fost un pic ciudat. Se pare că ceva ținea oamenii departe de parc. Și credem că parcul a fost fericit că ajunsesem și nu mai era singur. Mai ales că am început să îl și animăm, știam că mai târziu aveau să mai vină alți oameni curajoși și ne doream să îi primim într-o super atmosferă.

Am întins prin copaci triunghiri colorate, am improvizat un afiș, am înălțat moriști de vânt, am umflat baloane și am pregătit o masă pentru bucatele care urmau să vina. Fără să uităm a menționa de faptul că am adus ”Sunetul” de la Centru Comunitar Tei. cu ajutorul căruia ne-am așteptat invitații în ritmuri vesele.

După ce soarele și-a mai potolit oful au început să apară iubitorii de natură cu trăistuțele pline de merinde tentante, am avut mango, ananas, pepene, mere, pere, humus, lipii, guacamole, biscuiți fragezi, smoothie-uri și limonadă. În plus Alexandra Sandu de la AromaVerde ne-a adus fursecuri cu unt de arahide încă aburinde care s-au mâncat mai rău ca pâinea caldă.

Pe măsură ce luna se pregătea să apară pe cer, mâncarea bună și formele creative ne-au adus mai aproape unii de ceilalți, am început să comunicăm, să ne cunoaștem, să ne găsim și alte puncte în comun decât plăcerea de a veni la picnic. Am generat idei și am făcut mici povești din gândurile noastre scrise pe moriști de vânt. Au fost gânduri frumose, sperăm că vântul să le ducă astfel departe…

Am organizat o tombola care a fost binevenită și primită cu bucurie, iar extragerea de la finalul serii i-a adus lui Robert o sesiune One to One REframe. Abia așteptăm întâlnirea cu el de săptămâna aceasta.

Picnicul din Parcul Circului a desenat seara de sâmbătă că fiind liniștită, colorată și gustoasă.

În încheiere vrem să mulțumim  oamenilor care au fost alături de noi pentru seninătatea lor  și pentru vitejia de a înfrunta căldura!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *