Politica de confidențialitate website REframe

Ca urmare a dezvoltării conceptului REframe dar și a respectării modificărilor care vor intra în vigoare la 25 mai 2018 cu privire la protecția datelor, am publicat politica de confidențialitate.

Politica de confidențialitate REframe

Ne angajăm ferm să vă protejăm confidențialitatea și să vă oferim o experiență  sigură online în timpul vizitei pe site-ul nostru. Prin utilizarea www.reframethinking.com (“site-ul”), sunteți de acord cu termenii acestei Politici de confidențialitate. Deoarece colectăm anumite tipuri de informații despre și de la dvs., considerăm că este important să luați la cunoștință colectarea și modalitățile de utilizarea ale acestor informații. Această politică de confidențialitate oferă detalii cu privire la informațiile pe care le colectăm, modul în care le folosim, cum le corectăm sau le schimbăm și ce măsuri luăm pentru a proteja informațiile personale furnizate atât online, cât și offline.

Vă rugăm să citiți cu atenție Politica de confidențialitate de mai jos și abia apoi să confirmați prin accesarea butonului care vi se potrivește.

Am citit politica de confidențialitae REframe și doresc să-mi REconfirm acordul.

(Doar pentru abonații site-ului REframe înscriși la newsletter înainte de data de 20 mai 2018)

Am citit politica de confidențialitate REframe și doresc să-mi confirm acordul

(Pentru viitori vizitatori, abonați)

Ce informații colectăm despre dvs.?

Puteți să vizitați site-ul nostru, să citiți materiale și să cautați un anumit conținut în cuprinsul site-ului fără a ne furniza informații personale de identificare. Dacă însă doriți să fiți la curent cu activitatea REframe, să vă fie trimise materiale educaționale într-un mof eficient, pentru a satisface anumite curiozități sau pentru a vă fi oferit unul din serviciile noastre creative, vă solicităm informații despre dvs. care sunt colectate printr-un formular de abonare sau de înscriere care ulterior ne furniează automat datele completate de dumneavoastră.

Informațiile pe care le oferiți voluntar la înscrierea la newsletter

Colectăm informații personale de identificare pe care le introduceți voluntar pe site-ul nostru (adresa de e-mail) atunci când vă abonați.

Puteți alege să nu furnizați adresa de e-mail, însă este posibil să nu puteți profita de multe dintre informațiile noastre creative. Folosim informațiile pe care le furnizați în scopul de-a răspunde așteptărilor dumneavoastră,  de-a personaliza experiențele viitoare pe care le aveți cu REframe, de-a îmbunătăți constant calitatea conținutului, de-a vă informa cu privire la serviciile și evenimentele pe care le oferim și bineînțeles de-a păstra comunicarea deschisă cu dvs.

Informațiile pe care le oferiți când optați pentru unul din serviciile noastre de pe site

Pentru a vă putea oferi experiența REframe  în cele mai bune condiții, a vă confirma solicitarea, a vă informa cu privire la evenimentele / sesiunile pe care le organizăm și pentru a vă livra serviciul creativ pentru care ați optat (accesul la eveniment / sesiunea REframe), sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, vârsta, orașul, ocupația actuală, motivația pentru care doriți unul din serviciile REframe, temeri vis-a-vis de procesul REframe, viziunea personală asupra creativității, cuvintele utilizate pentru a găsi website-ul REframe cât și opțiunea de plată a serviciilor.

Informațiile colectate automat prin alte surse (Google analitics, Sumo)

Primim și stocăm anumite tipuri de informații de fiecare dată când interacționați cu noi. De exemplu, la fel ca multe site-uri web colectăm automat tipul de browser, sistemul de operare pe care îl folosiți, țara și orașul de unde accesați, cuvintele cheie prin care ați găsit site-ul iar când alegeți să vă abonați, pagina de pe care ați ales să accesați website-ul REframe cât și pagina prin care alegeți să vă abonați. Aceste informații ne ajută să vă facilităm experiența online pe site-ul nostru. Utilizăm opțiunea de analiză globală a conținutului pentru a urmări modul cum are loc vizita utilizatorilor pe site-ul nostru pentru a controla afișarea conținului, a anunțurilor, precum și pentru a oferi alte funcționalități în viitor. Analiza globală a conținutului ne este oferită prin statisticile Google Analitics și are caracter anonim așadar nu vizează datele dumneavoastră personale ci doar comportamentul la noi pe site.

Ce facem cu informațiile colectate?

Utilizăm informațiile colectate pentru a evalua periodic modalitățile de promovare și pentru a administra mai eficient site-ul nostru, pentru a vă satisface curiozitățile și solicitările, pentru a răspunde oricăror probleme posibile, cum ar fi dificultăți în navigarea pe site-ul nostru sau accesarea anumitor funcții și pentru a evalua tendințele și comportamentul utilizatorilor.

Cine are acces la informațiile personale?

Informațiile dumneavoastră personale sunt disponibile doar pentru noi și pentru agenții tehnici / furnizorii care vă pun la dispoziție site-ul nostru.

Compania de găzduire web, consultanții tehnici și de baze de date, partenerii de procesare a comenzilor și alte părți terțe pot avea acces la informații de identificare personală în cursul realizării și afișării site-ului nostru și a conținutului acestuia. Compania de găzduire web cu care colaborăm respectă politicile noastre de confidențialitate și nu au voie să vândă informațiile dvs. unor terțe părți sau să le utilizeze decât dacă sunt autorizate de noi și de dvs., în termeni prevăzuți de lege.

Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

  • Servicii comunicare email – adresa de e-mail;
  • Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume

Ne rezervăm dreptul de a utiliza sau de a dezvălui informații fără notificare sau consimțământ în următoarele scopuri: dacă este necesar pentru a satisface orice lege, regulament sau cerere legală; pentru efectuarea investigațiilor privind reclamațiile consumatorilor sau posibile încălcări ale legii; pentru a proteja integritatea site-ului nostru și a proprietății noastre; pentru a proteja siguranța vizitatorilor; pentru a vă îndeplini cerințele; sau pentru a coopera în orice anchetă judiciară.

Cum folosim cookie-urile?

Browserul dvs. web oferă așa-numitele cookie-uri care, dacă permiteți utilizarea acestora, stochează cantități mici de date pe computerul dvs. atunci când vizitați un site web. Cookie-urile nu conțin informații personale despre dvs. și, prin urmare, nu pot fi folosite pentru a vă identifica personal. Cu toate acestea, cookie-urile ne ajută să urmărim care dintre funcțiile sau articolele site-ului nostru vă plac cel mai mult. Aveți posibilitatea de a accepta sau de a refuza cookie-urile prin modificarea opțiunilor din browser. Site-ul nostru este vizibil chiar dacă dezactivați funcția cookie în browser. Cu toate acestea, dacă dezactivați modulele cookie, anumite funcții avansate și personalizate sau oferte nu vor fi disponibile pentru dvs.

Cum puteți controla informațiile personale?

Puteți să vă dezabonați în oricare dintre e-mailurile pe care le primiți de la noi pe cale electronică prin urmărirea instrucțiunilor de dezabonare din partea de jos a oricărui mesaj trimis automat de noi. Vom acționa în cel mai scurt timp posibil pentru a implementa solicitarea dvs. de dezabonare; Se poate întâmpla să primiți în continuare informații promoționale de la noi prin e-mail până la 10 zile datorită planificărilor din avans a conținutului livrat.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

  • dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate prin site-ul nostru și care fac obiectul prelucrării
  • dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; website-ul REframe va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
  • dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține din partea noastră ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar noi avem obligația de a șterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu ,mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române;
  • dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: (i) contestați exactitatea datelor,; (ii) prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) website-ul nostru nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
  • dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către website-ul nostru, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct către alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
  • dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
  • dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de website-ul nostru pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Informațiile furnizate, precum și orice comunicare și măsuri luate în exercitarea de către Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de site-ul nostru gratuit. Cu toate acestea, în cazul în care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv ne rezervăm dreptul de-a refuza cererea.

Securitatea informațiilor dvs. personale

Includem practicile standard ale industriei la nivel intern cu furnizorii noștri de servicii, care noi credem că se potrivesc cel mai bine cu gradul de sensibilitate al informațiilor implicate pentru a menține securitatea informațiilor personale și pentru a evita divulgarea acestora, cu excepția celor descrise în această politică de confidențialitate.

Deși am implementat sisteme și proceduri pentru securizarea datelor deținute de noi, securitatea în timpul transmisiilor pe Internet nu poate fi niciodată pe deplin asigurată. Politica noastră este de a limita accesul la datele personale acelor angajați sau agenți care au nevoie în mod specific de accesarea sau recuperarea acestor informații. Stocăm datele în mai multe sisteme de servicii, în medii controlate. Pentru a menține securitatea, efectuăm periodic revizuiri interne ale măsurilor noastre de securitate.

Vizitatorii din afara Romaniei

Website-ul nostru și serverele care fac acest website disponibil în întreaga lume sunt situate în România. Legislația privind Internetul din România guvernează toate aspectele legate de acest website web. Orice informații pe care le furnizați prin înscrierea pe wesite-ul nostru vor fi transferate în România. Vizind site-ul nostru și furnizând informații, autorizați acest transfer, prelucrarea și utilizarea.

Condiții de utilizare, notificări și revizuiri

Dacă alegeți să vizitați site-ul nostru, vizita dvs. și orice litigiu privitor la confidențialitate fac obiectul prezentei notificări și al condițiilor noastre de utilizare, privind daunele, soluționarea litigiilor și aplicarea legii statului român. Dacă aveți nelămuriri cu privire la confidențialitatea pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați cu o descriere detaliată și vom încerca să o rezolvăm. Pe măsură ce se schimbă afacerea noastră, se poate modifica și Politica noastră de confidențialitate. Putem trimite notificări periodice prin e-mail cu schimbările și condițiile noastre, cu excepția cazului în care ne-ați instruit să nu facem acest lucru, dar trebuie să verificați frecvent site-ul nostru pentru a vedea modificările recente. Dacă nu va fi prevăzut astfel, politica noastră actuală de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor pe care le avem despre dvs.Nu vom schimba substanțial politicile și practicile noastre pentru a proteja mai puțin informațiile personale colectate în trecut fără consimțământul utilizatorului implicat.

Informații de contact

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate sau la practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@reframethinking.com Includeți adresa URL a site-ului implicat în solicitarea dvs.

Vă mulțumim!

Am citit politica de confidențialitae REframe și doresc să-mi REconfirm acordul.

(Doar pentru abonații site-ului REframe înscriși la newsletter înainte de data de 20 mai 2018)

Am citit politica de confidențialitate REframe și doresc să-mi confirm acordul

(Pentru viitori vizitatori, abonații)

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *